Schminken

VOOR ELKE LEEFTIJDSCATEGORIE ! Welk kind droomt er niet van om eens een keer als een echte glitterprinses, een mooie vlinder, tijger, piraat of als oosterse dame etc, door het leven te gaan.
Welke ouder geniet er niet van als de kinderen tijdens een feestje hun fantasie een klein beetje werkelijkheid kunnen laten worden door alle feestende aanwezige kinderen te laten schminken.
Onze schminksters kennen zeer veel verschillende modellen en hebben een bijna onuitputtelijke fantasie op het gebied van gezichten schminken. We werken met natuurlijke schmink op waterbasis, die natuurlijk niet irriterend werkt en ook weer zeer eenvoudig weer te verwijderen is.

Informeert u vrijblijvend naar de mogelijkheden, uiteraard kan bovenstaande ook geboekt worden in combinatie met allerlei andere vormen van kinderanimatie zoals knutselen, verkleden, Oudhollandse kinderspelen, combinatie optreden ballonnnenclown afwisselend dmv ballonvouwen en schminken.

Graag maken wij een programma op maat zoals u dat graag zou willen.

schminken en optreden ballonnenclown te Vught;geweldigballonnenclown en schmink Haegens Kraanverhuur;helemaal trotsballonnenclown en schmink Haegens Kraanverhuur;eng

Meer impressies >>

Neem even contact met ons op voor informatie en prijzen

Boekingen schminken :

- op aanvraag

 

Wat organiseren wij o.a. nog meer?

- Communie
- Knutselen
- Clochard - Goochelaar - Entertainer
- Ballonnenclown
- Bedrijfsfeest
- Basisschool
- Ballondecoraties
- Themafeesten
- LaserSquash

Voor vragen neem contact met ons op.