Clochard - Goochelaar - Entertainer

 

Onze  Clochard goochelt sinds 1985 bij diverse gelegenheden, variërend van feesten, beurzen tot exclusieve diners.
Na een korte periode als klassiek goochelaar gewerkt te hebben ontstond na een Frans feest de clochard act.

feest ondernemers te Vught;stoere tattooDiddl Knutselthemas;Versier je eigen Diddl spiegel !Knutsel/spelfeest Prinsenbeek;Knutsel/spelfeest te Prinsenbeek

 
Deze clochard fungeert als een soort clown voor volwassenen.
Vanaf het eerste contact met deze clochard (vaak buiten op de parkeerplaats) ontstaat een bijzondere relatie met uw gasten.
Niets vermoedend gaan ze naar binnen en even later treffen ze de clochard ook binnen aan, verbaasd over het feit hoe die zwerver toch is binnengekomen en nog meer verbaasd als hij begint te goochelen.

Binnen zeer korte tijd weet hij de waardering te krijgen van uw gasten en laat een onvergetelijke indruk bij hen achter. Zijn creatieve manier van werken maakt hem inzetbaar bij tal van gelegenheden.
 
Zo heeft hij op diverse feesten en beurzen gewerkt
Op beurzen komt hij tot zijn recht met zijn magisch entertainment waar hij als eyecatcher prima weet te functioneren. Zo wordt het eerste contact met uw gasten al snel gelegd. Ook als u een onderhoudende act zoekt voor uw relaties, weet hij zijn draai te vinden. Men heeft hier te maken met een uitstekende entertainer.
Door zijn inbreng krijgt het officiële karakter van een dergelijke happening een ludieke sfeer die door uw gasten zeer gewaardeerd wordt. Stelt u zich eens voor: de directeur of burgemeester wordt onderbroken door een act, dat laat een niet mis te verstane indruk achter. Door zijn manier van werken blijft het tot op het laatst de vraag: hoort die erbij of niet?
 
 
En "last but not least" bestaat de mogelijkheid om e.e.a. af te sluiten met een komische vuurspuug act.

Voor meer info en prijzen neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op

Wat organiseren wij o.a. nog meer?

- Communie
- Schminken
- Picolo Entree Act
- Bedrijfsfeest
- Allerlei vreemde typetjes
- Basisschool
- LaserSquash
- Themafeesten
- Kinder -Goochelshow "Spijkers zonder koppen"
- Evenementen

Voor vragen neem contact met ons op.