Kralenworkshop

Voor kinderen:
Party & Knutselfestijn Son biedt ook workshops aan, speciaal voor kinderen tot en met 12 jaar.

De kinderen worden ontvangen met limonade en iets lekkers. Daarna gaan ze aan de slag met het maken van een ketting. Er is een ruime keuze aan kralen. Als de ketting af is, kunnen er afhankelijk van de tijd nog een armbandje of oorbellen worden gemaakt.
De kosten voor een workshop zijn 9,50 Euro per kind. In deze prijs zijn alle materialen inbegrepen. Een kinderworkshop duurt ongeveer 2 uur. In die tijd kunnen de kinderen zoveel sieraden maken als ze willen.

Voor volwassenen:

Onder het genot van koffie en thee met iets lekkers zal uitleg gegeven worden over de verschillende technieken en materialen. Daarna worden verschillende modellen getoond die nagemaakt kunnen worden. Natuurlijk mag altijd een eigen ontwerp worden gemaakt!

Als een keuze is gemaakt uit een model is het tijd om de kralen uit te kiezen. Er is voor ieder wat wils: glas, hout, been, wol, schelp, metaal, enzovoort. Er is een keuze uit meer dan 300 verschillende kralen. Dan volgt het maken van het sierraad. Tijdens de workshop kunnen kettingen, armbanden en oorbellen worden gemaakt.

Deelname van het aantal personen aan een workshop wordt van tevoren overlegd. Omdat het belangrijk is dat de deelnemers voldoende persoonlijke begeleiding en aandacht krijgen, zal aan de hand van beschikbaarheid van begeleiders bekeken worden hoeveel personen maximaal aan een workshop kunnen deelnemen. Het minimale aantal voor een workshop is 3 personen.

De kosten voor een workshop zijn 15 euro per persoon. In deze prijs zijn de volgende basismaterialen inbegrepen: slotje naar keuze, ringetje, knijpkralen en minikralen. De prijs van de gebruikte kralen is niet inbegrepen.

Een sieradenworkshop duurt ongeveer 3 uur. In die tijd kun je zoveel sieraden maken als je wilt.

sprookjesfeest;helemaal blijschminken en optreden ballonnenclown te Vught;geweldigCommuniefeest Mispelhoeve te Oirschot;communiecant

Heb je belangstelling voor een workshop mail ons dan kunnen we een afspraak maken voor een gezellige middag/avond.

Wat organiseren wij o.a. nog meer?

- Kinderfeest geheel verzorgd bij u op lokatie
- Evenementen overige
- Discofeesten
- Tattoos
- Schminkworkshop
- Verhuur
- Disco Themafeesten

Voor vragen neem contact met ons op.